Ti melyiket választjátok a 2018-as trend színek közül?

Written by losonczievi

Idén ősszel is nagyon vártuk a Pantone bejelentését a 2018-as év divatos színeivel kapcsolatban. Nagyon izgalmas év áll előttünk, lássuk, mire számíthatunk:

 

 

      

PANTONE 13-0646 Meadowlark

Merész és élénk, magabiztos sárga árnyalat vezeti a 2018-as tavaszi színek csoportját. Tavaszi vagy akár nyári esküvőkre ajánljuk vidám pároknak, tulipánnal, nárcisszal, akár citrommal dekorálva a nagy napot.

 

PANTONE 17-1563 Cherry Tomato

Erőteljes narancsos piros, amely melegséget és energiát sugároz. Figyelemfelkeltő, bátor és feltűnő. Vidám, szabadtéri esküvőkre ajánljuk az idénynek megfelelő virágokkal (pipacs, rózsa, boglárka vagy akár tulipán).

 

PANTONE 16-4132 Little Boy Blue
A tiszta égbolt és a tisztaság jelképe, amennyiben babonásak vagytok, a valami kéket kipipálhatjátok a listáról. Elegáns, mégsem a megszokott esküvői színárnyalat, sok-sok gyönyörű hortenziával csodaszép dekoráció készülhet ezzel a koncepcióval.

 

PANTONE 18-1440 Chili Oil
Egy meleg földszín, melyet inkább őszi vagy téli esküvőkre ajánlunk, de kiegészítő színként akár egy nyári esküvőn is megállja a helyét. Rusztikus színárnyalat, amely szabadtéri vagy laza-elegáns esküvők kitűnő eleme lehet.

 

PANTONE 14-3207 Pink Lavender

Pink Lavender egy kellemes, könnyed és romantikus rózsaszínes lila árnyalat. Igazi hercegnőknek ajánljuk elegáns esküvőkre vagy vadvirágos hangulathoz kiegészítő színnek.

 

PANTONE 15-1520 Blooming Dahlia

Klasszikus esküvői szín, amely évek óta minden évben megjelenik valamilyen formában. Romantikus alkatú menyasszonyoknak szuper kiegészítője lehet a menta vagy a fehér mellett, rusztikus környezetben pedig finomabbá teheti a sötétbarna árnyalatokat.

 

PANTONE 16-5533 Arcadia

A tavalyi évben robbant be a Greenery az esküvői divatba is, azóta hódítanak a zöldes árnyalatok. Az Arcadia egy elegánsabb, kicsit mentás árnyalat, amely kitűnően illik kerti, vagy akár elegáns esküvőkhöz is.

 

PANTONE 18-3838 Ultra Violet

Határozott és elegáns szín, amely kitűnő kiegészítője lehet egy elegáns hófehérnek vagy egy természetközeli, barnás árnyalatnak. Vadvirágos hangulathoz ajánljuk a violát, jácintot, elegáns esküvőhöz pedig az orchideát.

 

PANTONE 18-1028 Emperador

Csokoládé árnyalatú barna egy igazi klasszikus, meleg szín, mely a kerti, szabadtéri esküvők fő színe lehet a jövő évben. Ajánljuk hozzá az utóbbi években divatos chiavari székek barna árnyalatát.

 

PANTONE 12-2103 Almost Mauve

Finom, hercegnős paszell árnyalat, amely kerti, bohókás vagy vintage esküvők fő színe lehet, de ugyanúgy jól használható elegáns kastélyokban is. Rózsák, bazsarózsák, szellőrózsák találhatók ebben a színben.

 

PANTONE 17-3020 Spring Crocus

Klasszikus, romantikus és kifejező árnyalat valahol a lila és a rózsaszín között. A dekoráció vezető színeként nagyon jól kombinálható más színekkel. Sötétebb lila és pink árnyalatokkal határozottan elegáns vonalat képvisel. A narancs, a barack és a pink árnyalataival kombinálva bohókás, vidám hangulatot teremthetünk.

 

PANTONE 13-0550 Lime Punch

Vagány szín bevállalós pároknak. Fiatalos, vidám esküvőkre ajánljuk. A virágok mellé szuper kiegészítő lehet a lime és a zöldalma is.

 

 

 

KLASSZIKUS SZÍNPALETTA
Évek óta divatos színek, amelyek mindig megjelennek az esküvői dekorációkban.

PANTONE 19-4034 Sailor Blue

A tengerészkék évek óta nagy kedvenc az esküvőkön, mi is imádjuk, szuperjól lehet vele dolgozni. Kiegészítő színeknek ajánljuk a fehéret, pinket vagy az arany árnyalatait.

 

PANTONE 14-4202 Harbor Mist

Középárnyalatú szürke minden más színnel jól mutat. Fehérrel klasszikus hatás érhető el, szürkés kék árnyalatokkal romantikus, zöldekkel pedig kerti hangulat érhető el.

 

PANTONE 15-1214 Warm Sand

A meleg árnyalatú homok szín bármilyen kiegészíő színnel jól mutathat.

 

PANTONE 11-0608 Coconut Milk

Tiszta, egyszerű dekorációt készíthetünk a fehér árnyalataival, soha nem megy ki a divatból.

 

Reméljük, ti is megtaláljátok a kedvenceteket ebben a sokszínű választékban. 🙂
Mi már alig várjuk a tavaszt!

This post is also available in: en (en)