Esküvőszervezés

Így dolgozunk mi

Mi, a ConceptWedding csapata egyedi esküvőket tervezünk, szervezünk és bonyolítunk le. Évek óta szerveztünk céges eseményeket, eleinte alkalmazottként, később már a saját lábunkra állva, amikor barátok által először lehetőségünk nyílt belekóstolni az esküvők világába. Azonnal szerelem lett belőle.

A legkisebb, családias összejövetelektől, a grandiózus eseményekig esküvőink és rendezvényeink emlékezetesek és precízen szervezettek. Szerintünk ehhez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, a kreativitás, a széles partneri kör, valamint a rugalmasság is, hiszen bármikor adódhatnak váratlan helyzetek, melyeket gyorsan kell megoldani. Van azonban még egy nagyon fontos elem, amely nélkül nem működne jól egy-egy esküvő szervezése és lebonyolítása: hiszünk abban, hogy igazán jól csak szívvel-lélekkel lehet egy esküvőt megtervezni és megvalósítani. Nekünk a munkánk a hivatásunk, így számunkra nem létezik lehetetlen. Mindig mindent megteszünk azért, hogy a maximumot nyújtsuk ügyfeleink számára.

Minden pár, akivel együtt dolgozunk, egyedi igényekkel érkezik, a mi feladatunk pedig, hogy az elképzelt részleteket egy csodás, komplett esküvővé varázsoljuk, amelynek minden részlete a helyén van. Munkánk a legelső lépésektől kezdődik és nem engedjük el a pár kezét a nagy napon sem. Számunkra nagyon fontos, hogy a megrendelőink számára a tervezés és szervezés időszaka izgalmas és könnyed legyen, a nagy napon pedig csak egymásra koncentrálhassanak. Szerintünk ez a jó hangulatú esküvő kulcsa.

Egy lenyűgöző esküvő megtervezése kreatív látásmódot és aprólékos odafigyelést igényel. A legmegfelelőbb helyszín megtalálásától, a szolgáltatók, a virágok, a színek, az apró részletek kiválasztásáig a teljes körű tervezési és szervezési szolgáltatásunk minden elemre kiterjed.

Miben segíthetünk?

  • az esküvő teljes körű tervezése, szervezése, lebonyolítása
  • az esküvővel kapcsolatos részfeladatok tervezése, szervezése, lebonyolítása
  • esküvőszervezéssel kapcsolatos tanácsadás

Hogyan kezdjük?

A legelső lépés mindig egy közös, nagy beszélgetés, ahol egy kávé mellett meghallgatjuk az elképzeléseiteket, terveiteket, beszélgetünk rólatok, rólunk, megismerjük egymást. Az első találkozó mindig ingyenes, semmi kötöttséget nem jelent. Szívesen látunk titeket az Andrássy úti irodánkban, de igény szerint külső helyszínre is elmegyünk.

Ezután elkészítjük és elküldjük a személyre szabott ajánlatunkat.

Évi, Józsi, Sári, Cinti, Betti és Judit

This post is also available in: en (en)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .