Referenciák

Kedves Évi és ConceptWedding Csapat! 

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat, szuper volt a dekoráció, gyönyörűek lettek a virágdíszek és a csokrok is, tényleg nagyon vagány volt ez a virágösszeállítás, minden vendég dicsérgette. Tökéletesen megértettétek az elképzelésünket a terasz és a beltér díszítésében is.
Köszönjük a rugalmasságot és a profi hozzáállásotokat, sokat segített az amúgy nem egyszerű esküvőszervezés során. 🙂
– Zsófi & Feri –

 

Biztosan sokan megkérdőjelezik, hogy miért van szükség esküvőszervezőre. Először mi is hasonlóan álltunk a kérdéshez, talán még bennetek sem egyértelmű a válasz. A mi hozzáállásunk azután változott, miután elmentünk egy esküvő kiállításra, ahol találkoztunk Éviékkel.

Már elsőre megvolt a közös összhang, ezért nem is volt kérdés az együttműködésünk. Nagy segítséget nyújtottak nekünk az előkészületekben. Higgyétek el, még olyan dolgokra is gondolnak, amikre valószínűleg ti nem fordítanátok figyelmet, de kulcsfontosságúak. Nekünk csak annyit kellett tennünk, hogy élvezzük életünk egyik legszebb napját. De tényleg, felkeltünk, megreggeliztünk barátainkkal, futottunk náluk egy kört, de azt is csak azért, hogy megkínáljuk őket étellel, itallal, mert mindent kordában tartottak, készült az előre megtervezett dekoráció.

A nap folyamán végig mellettünk voltak, de tisztelettudóan a háttérben tevékenykedtek. Óriási segítséget nyújtottak ahhoz, hogy nekünk tényleg ne kelljen semmi másra figyelnünk, csak magunkra, hiszen ez a nap rólunk szólt. 🙂

Drága Concept Wedding, hatalmas pacsi, puszilunk titeket!

– Adri & Máté –

 

Az időt és fáradozást.
A segítő kezeket és a kedves szavakat.
Minden egyes mosolyt és a csodálatos ajándékokat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
Ti tettétek különlegessé ezt a számunkra oly fontos napot!

– Ági & Christian –

 

Fantasztikus esküvőt csináltatok nekünk. Életre szóló élmény lett nem csak nekünk, hanem a vendégeinknek is. Ők mondták. A szervezés és a lebonyolítás is annyira hibátlan volt, olyan csodás lett az egész, hogy sokszor eszünkbe jut: ha lehetne visszamennénk és megcsinálnánk az egészet ugyanígy.

– Edit & Máté –

 

Köszönjük szépen, hogy Nektek hála tökéletesen sikerülhetett életünk legszebb napja! Nagyon jól döntöttünk, hogy Titeket választottuk! Ahogy a közös találkozások során megismerkedtünk, egyre inkább nem aggódtunk, biztosak voltunk benne, minden tökéletesen fog sikerülni, és így is lett! Köszönjük a sok szervezést!
Köszönjük, hogy a részletekre is annyira odafigyeltetek! 

Köszönjük a sok türelmet! 
Köszönjük, hogy gondtalanul élvezhettük minden percét, mert a háttérből tökéletesen irányítottatok mindent!
Köszönöm Évinek, hogy a dekoráció még annál is gyönyörűbb lett, mint amit elképzeltem!
Köszönjük Józsinak, hogy a Nagy Napon minden gondot levett a vállunkról és minden helyzetet elképezető profizmussal megoldott, bámiről is volt szó!
A vendégeink egytől-egyig azt mondták, hogy nem voltak még ilyen csodálatos és jól szervezett esküvőn, amiért hálásak vagyunk Nektek!

– Klári & Roli –

 

Vannak olyan emberek, akikkel amint találkozol, tisztaságot látsz bennük. Letisztult emberséget és szakmaiságot. Ilyen volt nekünk a ConceptWedding-gel való találkozás és közös munka. Meghallva az igényeinket tudták hozzátenni azt a pluszt, amivel teljessé tették az esküvőnk hangulatát, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk.

– Petra & Tomi –

 

Gyönyörű lett minden!!! Pont ilyenre gondoltam! 😍 Nagyon szépen köszönjük a munkátokat! Biztosan foglak másoknak is ajánlani Benneteket! 🙂 

– Viki & Dávid –

 

Dear Wonderful Team, 

Thank you so much for making this very special day so memorable and perfect for us. 
Living abroad it would have been impossible to organise such a wonderful and outstanding wedding without the Concept Wedding team. 
Everything was perfectly organised till all the little details. The guests loved every moment of the day and it was flowing nicely. 
The service is really exceptional, I can really recommend working with them if you want to enjoy your big day rather then stressing on the organisation. Many many creative ideas and very nice visual solutions. We couldn’t have wish for more professional service. 

Thank you!

– Klári & Steve –

 

Fantasztikus csapat! Csodálatosan szervezték és bonyolították le az esküvőnket. Mindenkinek aki megbízható, profi és kreatív esküvőszervező csapatot keres, szívből ajánlom őket! 100 csillagot adnék ha lehetne 

– Réka & Marcell –

 

Az utolsó utáni pillanatban találtam rájuk, de a rögtön aznap váltott 9 email meggyőzőtt, hogy végre jó helyen vagyok! Évi nagyon kedvesen és profin navigált végig a pinterest útvesztőin, és a rengeteg „ez is tetszik”, „áh az is milyen szuper”-ből lett egy letisztult, összeillő, gyönyörű dekoráció az esküvőnkön. Hatalmas köszönönet mégegyszer a „terepen” dolgozó lányoknak is, minden elképzelésemet felülmúlta a végeredmény!!
 
– Szandra & Leo Schlößer –
 
 
 

Nagyon nagyon szépen köszönjük a csodálatos dekort, varázslatossá tettétek az esténket! Minden vendégünk dicsérte a szép dekorációt, és hála Nektek az egész nap olyan lett, mint amilyet megálmodtunk 🙂 Nagyon tetszett mindent! 🙂

– Alexa & Dávid –

 

AG (320)

Profizmus, nyugodtság, határozottság, határtalan kreativitás…Csak pár jelző a sok közül, amivel jellemezni lehet Titeket és az egész Conceptwedding csapatot. Köszönjük, hogy ilyen lelkesedéssel és kedvességgel segítettetek megszervezni az esküvőnket, ami nemcsak szerintünk, hanem az egész vendégsereg szerint is fantasztikusan sikerült 🙂 Az elejétől fogva ott voltatok és az egészet segítettetek olyanra formálni, amilyenek mi vagyunk. Az esküvő napján pedig teljes nyugalommal ébredtünk, mert tudtuk, hogy minden a lehető legjobb kezekben van nálatok. Külön öröm, hogy emberileg is megismerhettük a csapatot, szuperek vagytok 

– Adri & Gábor –

 

 LA1_5116

Kedves Évi és Józsi! Kedves ConceptWedding Csapat!

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy köszönünk nektek MINDENT!

Évi, az első pillanattól kezdve minden elképzelésünket fél szavakból megértetted, a megvalósításkor pedig túl is szárnyaltad azt. Nyugodtságod, türelmed, elképesztő kedvességed és hatalmas mosolyod végig kísért minket az esküvő utolsó pillanatáig. Élmény volt veled dolgozni, szerencsére számodra nincs olyan, hogy lehetetlen ötlet. 😊

Józsi, a profizmusoddal könnyeddé és gördülékennyé tetted az egész esténket, levettél minden terhet a vállunkról. Hála neked még a váratlan helyzetek miatt sem kellett aggódnunk. 😊 Az utólagos visszajelzések alapján te voltál a násznép kedvence. 😊

A köztetek lévő harmóniát és csapatmunkát pedig tanítani kéne! 🙂

– Fanni & Zsolti –

 

DG

Kedves Évi!

Nagyon köszönjük a profi munkád,amit az esküvőnkhöz nyújtottál! Hálásak vagyunk,amiért végigkísértél minket az úton! Minden perc öröm volt a veled folytatott munkában!

– Dóri & Géza –

 

AI

Kedves Évi, Dóri és Józsi,
 
Hálásan köszönjük Nektek elsősorban a rugalmasságotok. Mivel kevés alkalmunk volt az előkészületek során személyesen is találkozni, ezért különösen fontos volt szamunkra, hogy gyorsan, de mégis jól megértsük egymást, illetve ne legyen az együttműködés akadálya a fizikai távolsag.
Kreativitásotok nem pusztan álmodozás, a megvalósítas messzemenőkig meghaladta az elkepzeléseinket, így a násznépből sokan emlegetik -Nektek köszönhetően- az esküvőnket listavezetőnek 😉
Ebben persze Józsi mérhetetlen profizmusa is alaposan benne van – nélküle biztosan nem tudtunk volna reggelig bulizni…
Szuper eskuvonkert Nektek tartozunk köszönettel 🙂
 
– Adri & Illés –

 

ZsZs

Kedves Évi és Józsi!
Szeretnénk megköszönni fantasztikus munkátokat az esküvőnk megszervezésében és lebonyolításában! Nyugodtságotok, kreativitásotok, figyelmességetek és „minden lehetséges” hozzáállásotok nagyszerű szakmai tudásról tanúskodik. Egy önfeledt, boldog napot varázsoltatok nekünk! KÖSZÖNJÜK!

– Zsuzsi & Zsolti –

This post is also available in: en (en)

1 thought on “Referenciák

  1. Gengeliczky-Szabó Tímea says:

    Kedves Évi!
    Nagyon boldogan gondolok vissza az esküvönkre mert csodálatos dekorációt varázsoltatok a helyszínre, mindent amit szerettem volna megvalósítottatok. Óriási terhet vettetek le a vállunkról hogy semmi gondunk nem volt a dekorációval. Az árakat is korrektnek találtuk, ezért is szívesen ajánlunk Titeket másoknak is!
    Timi és Janó

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .