Orsi és Haiko két napos esküvője

Written by losonczievi

Orsi és Haiko esküvője egy egész hosszú hétvégén át tartott, két teljesen más koncepciójú esküvővel.

Az egész ott kezdődött. hogy az elképzelésük egy családias hangulatú, laza, de elegáns esküvő volt a szőlőtőkék szomszédságában. Ennek helyszínét hosszabb keresgélés, ajánlatkérés, egyeztetés után meg is találták: a Babérliget kúriára esett a választásuk.

A csodaszép kúria a Balatontól délre található, így a távolság és a helyszín adottságai is korlátot szabtak a vendégek létszámának. Részben ezért az esküvő előtti péntekre került az egyházi esküvő, amelyre minden kedves ismerőst meghívtak.

Az egész pénteken reggel kezdődött: korán reggel érkeztünk Orsi szüleinek házába a virágokkal. Ez az egyik kedvenc részünk az egész nap folyamán: izgatott, kellemesen feszült hangulat, szűk családi kör és barátok.

 

Haiko kora délelőtt érkezett, az első találkozást a kertben örökítette meg Andris:

 

A templomi szertartás előtt még volt idő egy kellemes kreatív fotózásra a Szabadság hídon és környékén. A helyszínre azért esett a választás, mert itt történt a lánykérés.

 

 

 

A szertartás helyszíneként a gyönyörű belvárosi Szent István Bazilikát választották, majd a Bestia teraszán és az előtte lévő téren fogadással várták a vendégeket.

 

 

Orsiék és a szűk család már pénteken este megérkezett Polányba, ahol egy jó hangulatú estét töltöttek együtt, mi pedig megkezdtük az előkészülteket a helyszínen.

 

 

Szombat reggel kényelmesen indult reggelivel, néhányan kipróbálták a medencét és ping-pongoztak. Mi kora reggel kezdtük a készülődést a dekorációs csapattal. A helyszín már ismerős volt nekünk, így pontosan tudtuk, hogyan valósíthatjuk meg az elképzeléseinket. Az oldalsó teraszon történt a vendégfogadás, majd a kertben felállított, fehér anyaggal és virágokkal díszített boldogságkapunál zajlott a polgári szertartás. A sziromszóráshoz különféle színű papírtölcsérekbe színes rózsaszirmokat töltöttünk. A nagy füves tér és a kilátás tökéletes helyszínt biztosított a csoportos fotózásra.

Az esküvői dekorációt visszafogott elegancia jellemezte, amit a részletek tettek kicsit játékossá. A fákat fénysorral tekertük körbe, amikre a családról és barátokról készült képeket tűztünk. A székeket és asztalokat olajfalevelekkel díszítettük és tettünk belőle minden tányérba is egyet. Változatos, apró üvegvázákba fehér és halványrózsaszín virágok kerültek, ezzel romantikussá varázsolva az asztaldekorációt. A teremben fényfüzéreket szereltünk fel a mennyezetre is, amely a vacsora és az esti tánc alatt varázsolta a helyszínt meghitté.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ceremóniát Bánhegyi Barbi szertartásvezető tartotta a fák árnyékában, Orsi és Haiko saját fogadalmakkal készültek egymásnak, valamint Barbi a szülőknek, testvéreknek szánt köszönő szavakat is felolvasta.

 

 

A fogadás után a füves részen készültek a csoportfotók, valamint itt került sor a csokordobásra is.

 

A vacsora helyszínéül a kúria melletti fa sátor szolgált, majd az este folyamán DJ Rony zenéjére óriási bulihangulat kerekedett.

 

 

Nagyon sok boldogságot kívánunk itt is Orsinak és Haikonak!

 

Helyszín: Babérliget Kúria, külön köszönet a szuper Soós Dórinak, aki mindenben irtó rugalmas és segítőkész volt.

Fotó: a mindig zseniális Leiner Photo

Virágdekoráció: White Wedding

DJ: Rony Bass

Ceremóniamester: Kondor Józsi

Szervezés és dekoráció: Concept Wedding

 

This post is also available in: en (en)