Hófehér álomesküvő három helyszínen

Written by losonczievi

A tavalyi évünk egyik legpazarabb esküvőjéről szeretnénk mesélni nektek. A pár kérésére róluk nem sokat mondhatunk el, de az esküvőjükrők annál többet.

Egy éve, februárban kezdtük el a közös munkát, akkor már a vacsora helyszíne, a Four Seasons felújított rendezvényterme és a Mátyás-templomi egyházi ceremónia már adott volt. Első körben a polgári ceremóniának kerestünk helyszínt, amelynél szempont volt, hogy az esküvők ne futószalagon váltsák egymást és a násznép zavartalanul együtt lehet. Így esett a választás az Európa hajóra, ahova a vendégek buszokkal érkeztek a budai várból. De ne szaladjunk ennyire előre…

A helyszínek kiválasztása után a szolgáltatók következtek. Számtalan ajánlatot végignéztünk, míg végül összeállt egy igazi álomcsapat.

A nagy napon a menyasszony a Four Seasons egyik csodaszép lakosztályában készülődött, a vőlegény pedig a budai lakásukban.

 

 

 

Az első találkozás a Mátyás-templom oltáránál történt, így a menyasszony csak akkor érkezett a templom zárt kapuihoz, amikor már mindenki elfoglalta a helyét a templomban. Nekem személyesen ez az egyik kedvenc részem, amikor ketten maradunk a kapunkon kívül. Megígazítom a ruháját, megnézem, hogy tökéletes-e a smink, megbeszéljük még egyszer, hogyan lesz a bevonulás és várunk a pillanatra, amikor bentről jelzik, hogy készülhetünk az indulásra. Ezen a napon óriási szél volt, így külön kihívás volt a hosszú fátylat tartani.

Az egyházi ceremónia után néhány kép készült csak a vendégsereggel a templom előtt, majd együtt lesétáltunk a buszokhoz, amelyek az Európa hajóra szállították a vendégeket. A hajón egy rövid fogadás után végül beltéren szerveztük meg a polgári ceremóniát tengernyi fehér virággal körülvéve.

A gratulációk után egy rövid sétahajókázásra indultunk, miközben elkészültek a csoportfotók a hajó alsó szintjén és hangolódva az estére, a Partyssimo Aperitif nevű háromfős formációja szolgáltatta a hangulatos aláfestő zenét.

A hajó kikötése után egy fogadás várta a vendégeket a Four Seasons különtermében, ezalatt készültek a kreatív fotók a párról. Ekkor már mindenki izgatottan várta, hogy beléphessen a vacsora helyszínére, ahol a hófehér virágok és dekoráció tökéletesen kiegészítették a terem exkluzívan elegáns belső terét. Az Aperitif tovább zenélt a vacsora alatt is, immár másik énekesnővel.

A vacsora után egészen hajnali 3-ig tartott a tánc, amely köszönhető a zseniális Partysimmo csapatának is.

 

 

Polgári szertartás és fogadás:Európa Hajó

Vacsora: Four Seasons Gresham Palace

Fotó: molnarstudio

Film: La mémoire wedding film

Virágdekoráció: Mirosa

Zene és technika: Partyssimo

Grafika: designabc, Bartal Peti

Ceremóniamester: Kondor Józsi ceremóniamester

Szervezés: ConceptWedding