Wizz Air dekorációk

Written by losonczievi

Az idén ötödik alkalommal készítettük el a Wizz Air karácsonyi partijának dekorációját és rádöbbentünk, hogy a tavalyi beszámolóval még tartozunk nektek, így ebben a cikkben most két évet próbálunk meg összefoglalni.

A korábbi évekről itt olvashattok: Wizz Air dekorációk 2013-2015

Tavaly, 2016-ban a Wizz Air a Back to the future koncepciót határozta meg a rendezvénynek. Ám nem a filmre kell most gondolni, hanem a rendezvény folyamán visszatekintettek a múltba, összefoglalták a előző évek eredményeit, valamint kicsit beleshettünk, mit gondol a jövőről a Wizz Air csapata.

A dekoráció fő vonala újra a kobalt kék köré épült, ám ezúttal ezüsttel kiegészülve a futurisztikus hangulatot erősítve. A minden évben szokásos bejárati dekorációk mellé egy időkaput építettünk, amelyen keresztülsétálva érkeztek a vendégek a rendezvényre.

 

A regisztrációs asztalra és a ruhatári pultokra pink és kék fényes csíkokat ragasztottunk, a előtéri folyosókon az érkező vendégek végigkísérhették a Wizz Air történetét. Jobbra indulva totemeken jelenítettük meg az adott években történt fontosabb mérföldköveket, balra pedig ugyanezeket egy földre ragasztott timeline formájában ábrázoltuk.

 

 

 

Az alsó szinten lévő koktélasztalokon kobalt kék és pink organzákat helyeztünk el, rájuk futurisztikus világító dekoráció került. A falakra ezüst színű, geometrikus installáció készült.

 

 

 

A rendezvényteremben folytatódott az előtéri dekoráció: pink és kobalt kék organza futók és székmasnik, valamint világító asztaldekorációk díszítették a termet.

  

 

 

Fotók: Jágity Fanni fotográfus

 

Az idén a hófehér karácsony köré épült a Wizz Air karácsonyi partijának dekorációja. A koncepciót a Christmas around Wizz szlogen határozta meg, amely már hozta magával a letisztult, hófehér karácsonyi csodaország világát.

A bejárati dekoráció idén hófehérré varázsolta az érkező vendégeknek a Kogresszusi központ előterét és lépcsőjét.

 

 

A regisztrációs és ruhatári pultokra több mint 12.000 hópelyhet ragasztottunk fel (ezeket mind mi vágtuk ki!). A regisztráció fölé karácsonyi gömbökből készült Wizz logó, mögötte egy fényfüggönyt állítottunk fel.

 

Az alsó szinti folyosók falára egyedi grafikák készültek, melynek elemeit különböző technikákkal emeltük ki a 2 dimenzióból.

 

 

 

 

Az asztalokra és a koktélasztalokra fehér-pink-kék gömbökből és izzósorokból készült asztaldekorációk kerültek, a székekre pink-kék szatén szalaggal kombinált hófehér organza székmasnik kerültek.

 

 

 

 

Az idei év egyik legnagyobb büszkesége a mennyezeti dekoráció volt, amelyet több száz méter organza anyagból készítettünk el legyező alakban (alkalmazkodva a terem adottságaihoz), valamint számtalan egyedileg kézzel készített habkarton hópelyhet függesztettünk fel a teremben.

 

 

  

 

Fotók: molnarstudio

This post is also available in: en (en)