Szandra és Leo dekorációja a Nádas Pihenőparkban

Written by losonczievi

Szandra nagyjából másfél hónappal az esküvőjük előtt keresett meg minket, hogy utolsó pillanatban szükségük lenne dekoros csapatra. Épp az irodában ültem a gépem előtt, így azonnal tudtam válaszolni és már el is kezdtek záporozni oda-vissza az üzenetek. Ez nem nagyon lassult később sem. 🙂

Határozott elképzeléseik voltak, elég pontos büdzsével, de szükségük volt valakire, aki a rengeteg elképzelést, ötletet egy egésszé finomítja.

Még azon a héten személyesen is találkoztunk, szerencsénk volt, pont készültek hazajönni néhány napra Németországból. Először a raktárban néztünk szét együtt, majd a helyszínen pontosítottuk az elképzeléseket, itt össze is állt a kép. A fő vonalakat meghatároztuk, de még rengeteg tervezés és egyeztetés várt ránk a bő egy hónapban.

Visszanézve a levelezésünket, napi kapcsolatban voltunk Szandrával, minden apró részletet egyeztettünk, ami visszagondolva nem lehetett neki egyszerű. Külföldről dekorációt tervezni egy hónap alatt úgy, hogy az esküvőig már nem találkoztunk többször. Nagyon hálásak vagyunk a feltétlen bizalomért. 🙂

A dekoráció fő vonala az utazás témája mellett a természetesség volt két színre támaszkodva: pasztell rózsaszín és kékes-szürke.

A papír elemeket az utazás témája köré terveztük meg, valamint itt is megjelentek a vezérszínek. Az asztalra csodaszép floráriumokban készítettük el a virágdekorációt, köré szürkés-kékes árnyalatokban kerültek vázák, mécsestartók és virágok. Ezeket egészítették ki a Szandráról és Leóról készült közös képek az asztalneveknek megfelelő városokban, valamint az utazásokról hozott emlékek.

A kültéri dekorációban a rózsaszín árnyalatokat erősítettük, ezek finomították a sok sötétbarna felületet. Ide egyedi fa és krétatáblákat is készítettünk.

Szandrával egy igazi őrült, de elképesztően élvezetes hullámvasút volt a dekoráció tervezése és kivitelezése, reméljük sok ilyen lelkes és odaadó párt hoz még nekünk az idei év is.

Nézzétek meg Doszpod Mónika kisfilmjét a dekorációról:

Helyszín: Nádas pihenőpark
Cinematográfia: Doszpod Mónika Film
Dekoráció: ConceptWedding