Anita és Julio klasszikusan elegáns esküvője

Written by losonczievi

Anita és Julio tavaly augusztusban tartotta az esküvőjét a Gerbeaud kávézó rendezvénytermében. Igazi klasszikusan elegáns esküvőt terveztek arany kiegészítőkkel, greenery alapon pasztell és fehér színekkel.

A csokrok és kitűzők is ebben a hangulatban készültek, a menyasszonyi csokor összeállítását, a szalagok kiválasztásán keresztül a virágokon át mindent pontosan megterveztünk és Anita ruhájához, cipőjéhez és hajdíszéhez igazítva készítettünk el.

A terem meglévő berendezéséhez és színeihez remekül illeszkedtek a rendelt arany chiavari székek. A fehér terítőkre visszafogott, matt arany kaspóban készültek el az asztaldekorációk rengeteg zöld levéllel. Mellé arany mécsestartókat és arany képkeretekben egyedileg tervezett asztalszámokat helyeztünk el.

Az elegáns dekoráció éke számunkra az ültetési rend lett: régiség piacon kutattuk fel a gyönyörű aranyozott képkeretet, ebbe készült el az általunk egyedileg tervezett ültetési rend, valamint a képkeretet zöld alapon pasztell virágokkal készült kompozícióval dekoráltuk.

Fotó: Rokolya Zsolt
Chiavari székek: Amerikaiszék
Helyszín: Gerbeaud Cafe