Edit és Máté esküvője a Rókusfalvy Birtokon

Written by losonczievi

Az idei évben nagyon izgalmasan alakultak az általunk szervezett esküvők, mindegyik egy-egy számunkra új helyszínen került megrendezésre, valamint minden pár vidéki helyszínt választott. Edit és Máté az ajánlatkérések és a szabad időpontok gyors mérlegelése után villámgyorsan döntött az etyeki Rókusfalvy Birtok mellett.

A tavalyi évben kiválasztottuk és lefoglaltuk a szolgáltatókat, valamint karácsonyig elkészültek az egyedileg tervezett meghívók is, így az ünnepek alatt és az év elején már a vendégek kezébe kerültek a borítékok. 

A korábbi években már vendégként jártak itt esküvőn, valamint a hely hangulata, az etyeki borvidék pontosan megfelelt az általuk elképzelt álomesküvőnek. 

A 2019-es évet a választott cateringes csapatnál kezdtük. Megkóstoltuk a kiválasztott ételeket, beszélgettünk az igényekről, az esküvő napjának menetéről. Már aznap bizonyossá vált, hogy nagyon szuper csapatot választottak Editék. Az Art Gastronomy ezt később, az esküvő napján is bizonyította a fantasztikusan finom ételekkel és a proaktív, segítőkész és együttműködő jelenlétükkel.

Ezek után kezdtünk bele a nap menetrendjének tervezésébe. Többször egyeztettünk a programokról Ábellel, a ceremóniamesterrel és határozott elképzelések mentén megterveztük a dekorációt, a virágokat és a kiegészítő papírelemeket. A dekoráció fő eleme a természetes zöld színek mellett a fehér, és a burgundi árnyalatai voltak. A vendégvárás helyszíne melletti kis teraszon egy víztiszta sátrat állítottunk fel, benne kanapékkal, a mennyezetét pedig fényfüzérekkel dekoráltuk. Az este folyamán a hangos zene helyett inkább egy meghittebb részt kereső vendégek itt találhattak olyan pontot, ahol nyugodtan beszélgethettek. A ceremónia helyszínének fő eleme a fehér fa boldogságkapu volt, asztal helyett boroshordót használtunk, a kaput a dekorációhoz illeszkedő textilekkel és virágfüzérekkel dekoráltuk.

A ceremóniát a pár egyik legközelebbi barátja vezette, ez nagyon intim és bensőséges hangulatot adott a szertartásnak. A ceremónia részeként a helyszínhez illeszkedve Editék borceremóniával pecsételték meg az igeneket. 

Ezután pezsgő és finom pogácsa várta a vendégeket, amíg a pár egy rövid időre elszökött a kreatív fotózásra. Ábel vezetésével többféle programmal és játékkal foglaltuk le a vendégeket. 

A vacsora helyszíne a pajtaépület volt, a megnövekedett létszám miatt hosszú-asztalos elrendezéssel. A vendégeknek vintage asztalokat béreltünk terítő nélkül, míg Edit és Máté kettesben egy kisméretű körasztalnál foglaltak helyet az üvegfal előtt, háttérként a gyönyörű panorámával. A mennyezetre saját grafikával készült girlandokat helyeztünk el, az asztalra zöld levelek, geometrikus gyertyák, fehér és burgundi virágfejek és ehhez illeszkedő papírdekoráció készült.

A pár mögötti üvegfelületre mini gömbös izzókat szereltünk, amely sötétedés után hangulatos hátteret adott a vacsorának. Ezt még réz színű virágos karikákkal egészítettük ki a tökéletesség érdekében.

Az este során a szokásos menetrendet megszakítva kvíz játékkal is készültünk. Ezt nagyon élvezte a násznép, ráadásul az egész este folyamán aktív vendégek tombolajegyeket húzhattak. 

Egy igazi élmény munka volt számunkra ez az esküvő, tele izgalmas feladatokkal, igényes partnerekkel, vagány és határozott párral, akik igazán sok energiát fektettek abba, hogy a nagy napjuk olyan legyen, mint ők maguk és még mindenki jól is érezze magát. Reméljük így sikerült és mi is hozzájárulhattunk a szuperhangulatos és tényleg laza esküvőjükhöz, amit nyugodtan és önfeledten tudtak megélni. 

Szervezés és dekoráció: Conceptwedding
Helyszín: Rókusfalvy Birtok
Ceremóniamester: Rózsás Ábel
Catering: Art Gastronomy
Fotó: Petrák Sára (photobysara)
Nyitótánc: Torkos Rita
DJ: DJ Adamo
Torta: Ágiiii kicsi világa