Ildi és Kornél rózsaszín álomdekorációja

Written by losonczievi

Ildiék rózsaszín dekorációja az egyik kedvencünk volt az idei évben. Már régóta szerettünk volt esküvőt dekorálni a Halászbástyán, általuk most ez az álmunk is valóra vált.

Rózsaszín beltéri dekoráció

Ildi és Kornél krém- és púderszínű, elegáns esküvői dekorációt szerettek volna, melyet modern grafikai elemekkel egészítettünk ki.

Rózsaszín virágdekor

A menyasszonyi csokor és a vőlegény kitűzője csodaszép, exkluzív orchideákból készült, a dekorációban emellett még megtalálhatóak voltak rózsák, hortenziák, lizianthusok és tearózsák is.

Menyasszonyi csokor
Gyűrűpárna virágból
Menyasszonyi csokor
Részletek

A nap első helyszíne a Halászbástya Étterem panoráma terasza volt. Ide együtt terveztük meg polgári ceremónia berendezését és a bevonulás menetét. A kifinomult virágdekorációk mellett fehér bevonulószőnyeget helyeztünk el a széksorok között, valamint elegáns üdvözlő táblát is készítettünk.

Ceremónia dekoráció

Az egyházi ceremónia helyszíne a Mátyás-templom volt, ide sziromszórással készültünk a vendégseregnek, akik ezután a közeli Manna Étterembe érkeztek meg az esküvői vacsorára és partira.

Rózsaszín kültéri dekor

A vacsora helyszínén a bejáratnál plexi táblák fogadták a vendégeket, ezen találták a welcome üzenetet, az iránymutatást és az ültetési rendet. A modern, letisztult táblákhoz aranyra festett fém állványokat használtunk. Ilyen fém állványra kerültek a képeslapok is, melyek Ildi és Kornél fotóiból álltak. 

Főasztal dekoráció

Az asztalokon elegáns, magas vázában készültek el a rózsaszín virágkompozíciók, ehhez illeszkedve a fehér textilszalvétákat vékony masnival dekoráltuk, valamint a székekre is rózsaszín masnik kerültek.

A papír elemek fő motívumai illeszkedtek a púder dekorációhoz, valamint megjelentek rajta rosegold, fémes hatású vonalak is.

Rózsaszín grafika

A főasztalra hosszúkás, kötött kompozíció és tökéletes kiegészítésként fehér MR & MRS felirat került. A desszertasztal dekorációjának alapja púder színű szatén terítő volt, valamint a többi virágelemhez illeszkedő kompozíciókat is készítettünk rá, hogy tökéletes legyen az összkép Lengyel József desszertjeivel.

rózsaszín virágdekoráció

Végül ami még megkoronázta Ildi és Kornél dekorációját: saját, családi pálinkákat hoztak – nem is keveset, 80 üveget! -, amelyekre egyedi esküvői címkéket is készítettünk.

rózsaszín virágok

Dekoráció: ConceptWedding
Helyszínek: Manna Étterem, Halászbástya Étterem, Mátyás-templom
Ceremóniamester: Herendi Gábor
DJ: Esküdt Attila
Sütemények és torta: Torta és karamell by Lengyel József
Fotó: Nagy Mihály
Cinematográfia: Weddingroll
Cikkben lévő képek: Emil Chalhoub

https://www.instagram.com/p/B0dORzTBYJj/