Klári és Roli pasztell esküvője

Written by losonczievi

Az idei év másik nagy álma vált valóra azzal, hogy a pannonhalmi Viatorban készíthettünk dekorációt Klári és Roli esküvőjére. 

Igazi álomhelyszín, elképesztő kilátással, csodaszép terasszal és igazán kedves és együttműködő személyzettel. Ehhez még hozzá tartozott, hogy Kláriék is végtelenül kedves pár, akikkel igazi öröm volt minden együtt töltött perc, minden egyeztetés. 

A dekorációs csapatunk kora reggel érkezett a helyszínre és a pakolás, a közös helyszínfeltérképezés után a teremdekorációval kezdtük a munkát. A székekre spandex székhuzatok és sötét púder székmasni került. Az asztalokra magas vázában készítettünk virágkompozíciók, melyeket púder színű szalvéta és a dekorációhoz illeszkedő pasztell virágmotívumos grafikák egészítettek ki.
A főasztal mögé fém karikákon virágdekorációt lógattunk, ezzel meghagyva a panorámát az ifjú pár mögött. 

Délután készült el a polgári ceremónia helyszíne, ide a fehér boldogságkapunkat állítottuk fel fehér függönnyel és visszafogott virágdekorációval. Ehhez illeszkedő virágok kerültek a bevonulás menti székekre, valamint a ponyvaszerkezetre vidám, színes lampionokat szereltünk fel. 

A csokrokat és kitűzőket is púder-krém színvilágban álmodtuk meg, kevés zölddel kiegészítve. 

Az esküvői fimet ezen a linken tudjátok megnézni:

https://www.bellonpictures.com/post/2019/08/17/klari-roland-wedding-highlights

Helyszín: Viator Apátsági Étterem

Fotó: Happy Moments Pictures

Video: Bellon Pictures

DJ: Baka Szabolcs DJ

CM: Kondor Józsi

Dekor: ConceptWedding