Eszter és Gábor trópusi stílusú esküvője

Written by losonczievi

Eszter és Gábor azzal a határozott elképzeléssel keresett meg minket ősszel, hogy kubai, trópusi hangulatú esküvőt szeretnének. Emellett semmiképp ne legyen olyan az esemény, mint a klasszikus esküvők, tradicionális szokásokkal, viszont a minőség minden szempontból végig első helyen állt náluk.

Első körben az itthoni helyszínek között kezdtük el a keresést, de elsőre valahogy egyik sem volt az igazi. Így pár héttel később tengerparti, pontosabban horvátországi villákat kezdtünk felkutatni. Számos ajánlat és tanácskozás után végül átgondolva a részleteket és mérlegelve a lehetőségeket, mégis egy itthoni helyszínre esett a választásuk: a Pápa melletti Playa Lunán tervezték megtartani az esküvőjüket. Ezzel egy időben a Waldorf Catering ajánlataiból is összeállt az ideális, laza, de nagyon magas színvonalú, kerti parti stílusú menü.

Egy hosszabb szünet után a további szolgáltatók kiválasztására esett a sor. Így találtunk rá Bártfay Dávid fotósra és így választották tortakészítőnek a Marangona csapatát. Végül egy kicsit hosszabb kör után szerencsére megtaláltuk a tökéletes DJ-t is Nekik: ő volt Brotya Norbi.

A szervezés mellett a dekoráció tervezését is ránk bízták Eszterék. A trópusi hangulathoz alakítottuk a virágokat és a grafikai elemeket. Mivel a helyszín hangulata is ezt az irányt erősítette, leginkább az volt a feladatunk, hogy ezt a hangulatot kiegészítsük.

A ceremónia helyszínén lévő kör alakú boldogságkapura trópusi levelekkel kiegészített fehér és púderrózsaszín virágdekoráció készült. A bevonulás útvonalára ananászokat és trópusi leveleket helyeztünk el, itt kaptak helyet a köszönőajándékok is, a logózott napszemüvegek. 

Eszter csokra kicsit kilógott a sorból, azt a menyasszony ízlésének megfelelően klasszikusan elegánsra terveztük, így csodásan passzolt a megjelenéséhez.

A vacsora helyszínén a koncepcióhoz illeszkedő bútorok kerültek elrendezésre, ezekre trópusi levelek és fehér virágdekorációk kerültek. Kivételt képezett a főasztaldísz, amely élénk színű trópusi virágokból állt. A papírelemek is ebben a stílusban készültek el, erősítve a trópusi hangulatot. Gondoltunk a sok pici gyerekre is a vendégseregben, így egy gyereksarkot is kialakítottunk az épületben számos izgalmas játékkal megtöltve.

A grill ételek és az italok a tóparti beachbarban készültek, így este egy idő után az egész vendégsereg átköltözött a homokos partra és itt alakult ki a buli is. Ide strandpapucsokkal is készültünk a vendégeknek, hogy az elegáns cipők se legyenek akadályok a táncolásban. 

A családias létszám ellenére óriási (főként mezítlábas) táncos buli kerekedett, melybe nem volt egyszerű beilleszteni a tortaceremóniát, de végül – megtalálva a tökéletes pillanatot – erre is sor került, hatalmas ováció közepette. Nagyon köszönjük Eszternek és Gábornak a bizalmat! Imádjuk az egyedi, hagyományostól eltérő esküvőket!

Szervezés és dekoráció: ConceptWedding
Fotók: Bártfay Dávid
Catering: Waldorf Catering
Helyszín: Playa Luna
DJ és fénytechnika: Brotya Norbi – WELLWED DJ
Torta: Marangona