Adri és Máté vagány esküvője

Written by losonczievi

Adriékkal az őszi esküvőkiállításon találkoztunk és szerintem mindenki nevében mondhatjuk, hogy szerelem volt első látásra. Már ott egyeztettünk egy időpontot egy újabb, hosszabb, ismerkedős megbeszélésre.

Amikor elkezdtük a közös tervezést, a helyszínt és a fotós-cinematográfus csapatot már lefoglalták. Az esküvő helyszínének a Balaton közeli Kristinus Borbirtokot, fotósnak és videósnak pedig Wertán Botondot és csapatát választották. Mindkét választásnak nagyon örültünk, a Kristinus nagyon izgalmasnak tűnt, Botonddal pedig már évek óta vártuk a közös munkát. 

A további szolgáltatókat már együtt választottuk ki, szertartásvezetőnek a csodás Paulik Évit, DJ-nek az örök energiabomba Rony Bass-t választották, a csodaszép és isteni tortát pedig az Egy csipet torta készítette. Így állt össze a teljes csapat velünk együtt. Mi a teljes szervezés és a dekorációs koordináció mellett (a virágokat a pécsi Fleur-T Virágbolt biztosította) Kondor Józsi ceremóniamesterünkkel voltunk jelen.

Adri és Máté egy laza, nem stresszelős, vagány esküvőt terveztek, ehhez mi voltunk a legjobb segítség! Első körben a Kristinus szabadtéri színpadjának helyszínére terveztük a vacsorát, de a rengeteg rizikó és a hatalmas színpad látványa (ennek a takarása, felhasználása rengeteg dekorációt és nem mellesleg pénzt emésztett volna fel) miatt végül a belső teremre esett a választás. Végül késő este órási vihar érkezett a helyszínre, így szuper döntés volt a biztonságos, fedett helyszínt választani.

A helyszínre már előző nap megérkeztünk, Adriék is két nappal az esküvő előtt foglalták el a szobákat a legközelebbi barátokkal, így pénteken kényelmesen át tudtak sétálni a kéthelyi anyakönyvi hivatalba a hivatalos polgári ceremóniára. Mi pénteken kezdtük berendezni a termet, elhelyeztük a teremdekorációkat és a bútorokat a vacsora helyszínén. Felkerültek a grafitszürke terítők és előkészültünk mindennel, amivel csak tudtunk, hogy a másnap minél gördülékenyebben teljen, valamint délután átszállítottuk a virágokat Pécsről a helyszínre. Adriék egész nap jókedvűen és lazán élvezték a jó időt, a jó társaságot és a finom borokat. 

Szombaton kora reggel ébredtünk és folytattuk a munkát, elkészítettük a ceremónia helyszínét, amelynek fő eleme a fehér boldogságkapu volt textillel, zöld levekkel és pálmákkal kiegészítve. A bevonulás mentén a székekre trópusi leveleket rögzítettünk, mellé ananászok kerültek a földre. 

A vendégvárás helyszíne a ceremónia mellett volt, délután ide érkeztek a vendégek, akiket finom falatokkal és hűtött borokkal kínáltak a pincérek. A csodás és meghitt ceremónia után egy kis vagány programmal pecsételték meg esküjüket a fiatalok: festéket fröcsköltek egy vászonra, így teremtve meg közös képüet! Ezek után elkészültek a csoportképek is és Adriék elszöktek egy rövid időre, hogy a kreatív fotókat szűk körben tudják elkészíteni. Ezalatt elkészült a vacsora helyszíne is, felkerültek a virágok, a teríték és a menyasszony által tervezett, vagány papírelemek is, így a vendégek kényelmesen el tudták foglalni a helyüket.

Az elképesztően finom vacsora után került sor az ajándékok átadására, majd a nyitótáncra, amihez Adriék ezüst konfettiágyúval is készültek. Láthatóan a vendégek már nagyon várták ezt a pillanatot, hamar óriási tánc kerekedett. A hajnalig tartó bulit már csak az esküvői torta felvágása, valamint a menyasszonyrablással összekötött menyasszonytánc szakította meg.

Szervezés és dekoráció: ConceptWedding 
Helyszín: Kristinus Borbirtok
Fotó és video: Wertan Ltd.
DJ: DJ Rony Bass
Ceremóniamester: Kondor Józsi
Nyitótánc: Torkos Rita
Torta: Egy csipet torta
Szertartásvezető: Paulik Évi
Virágok: Fleur-T