Magdi és Peti bohém esküvője

Written by Perjes Anita

Mindig különleges ismerősöknek esküvőt szervezni. Magdiékat régóta ismerjük, így pontosan tudtuk, milyen esküvőre számíthatunk – egy laza, vidám, nagyon egyedi esküvőre. Egy-két nappal a rendezvény előtt még elvégeztük az utolsó simításokat a dekorációhoz, így elkészült minden apró részlet a névtábláktól a különböző kiírásokon át a menüig.

Szombaton már kora reggel a Pál-völgyi-barlangnál kezdtünk, hogy minden dekorral időben végezzünk. Bár aznapra esőt mondtak, ezt szerencsére egész nap megúsztuk, látszott, minden amellett áll, hogy a nagy nap jól alakuljon. Kora délutánra már el is készültünk, a catering is készen várta a kezdést sok-sok finom falattal. Míg a csapat egyik fele a Pál-völgyi-barlangnál tartotta a frontot, a másik fele már a Barabás Villánál segédkezett a délben kezdődő ceremónián. A vendégsereg egy része a ceremónia és a gratulációk átadása után elment ebédelni a Mezzo Étterembe, majd szép lassan megérkeztek a Pál-völgyi sziklák között meghúzódó sátorhoz. Az ebédnél kisebb csúszás alakult, de ez semmiben se okozott problémát, így is minden program szépen lezajlott és mivel jó időnk volt, a vendégek a sátor melletti réten elhelyezett könyöklőknél üthették el az időt egy pohár frissítővel a kezükben.

Majd megérkezett először a vőlegény, boldogan köszöntve újra a vendégeket, kicsivel később pedig a menyasszony is csatlakozott hozzánk. Gyorsan felfrissültek ők is és megkezdődött a második ceremónia a réten, a boldogságkapu alatt – ez egy viccesebb típusú ceremónia volt, aminek levezénylésére egyik barátjukat kérték fel, ezzel is belecsempészve egy kis egyediséget az esküvőjükbe. Így igazán személyes és hozzájuk illő lehetett a nagy nap. Arról nem is beszélve, hogy a ceremóniamesteri szerepet is egy jó barátjukra bízták! Nem mondjuk, hogy szokványos esküvő volt!

A ceremónia után lazább beszélgetések és pezsgőzés mellett a pár fogadta azok gratulációját is, akiknek korábban nem volt alkalmuk átadni.

A közös képek elkészülte után a násznép körbeállta Magdit és Petit és az újdonsült ceremóniamesterünk vezényszavára megtörtént a sziromszórás. Ehhez a színes szirmokkal megtöltött tölcséreket előzetes kiosztottuk.

A sziromszórás után mindenki bevonult a sátorba és megkezdődött a vacsora. A laza, kötetlen légkört az is erősítette, hogy nem volt ültetés, mindenki oda ülhetett és azzal, ahova és akivel akart. Így mindenki felszabadultan ismerkedhetett a többi vendéggel. Magdi később átöltözött a romantikus, csipkés  Sor került a nyitótáncra is, mellyel megkezdődött az esküvő buli része is. Sokakat nem kellett győzködni, rögtön a táncparkettre pattantak! Vidám násznéppel volt dolgunk:)

A tánc mellett a vendégek egy selfie-géppel is elüthették az időt, az elkészült és rögtön kézhez kapott képeket meg beragaszthatták egy kedves üzenet kíséretében a párnak szóló vendégkönyvbe. A partit kisebb időre megszakította egy vetítés, amit senki sem bánt, hiszen a párral és a násznép tagjaival korábban készített interjúkból volt összevágva, ami számos vicces pillanatot szült. Később a tüzijátékkal felturbózott háromszintes csokitorta is felvágásra került a vendégek nagy örömére. Végül a parti hajnali négyig tartott, szóval táncban és jó hangulatban nem volt hiány!

Szervezés és lebonyolítás: ConceptWedding – Az esküvőspecialista
Fotók: Lakatos Gergely Wedding&Event
Helyszín: Pálvölgyi-barlang
Catering: Vas Manci
Virágok: Mirosa Weddings & Events