Greenery a golfpályán

Written by losonczievi

Alexa és Dávid úgy keresett meg minket tavaly ősszel, hogy a helyszínüket már kiválasztották. Budapesten, a 3. kerületben található hangulatos, fákkal övezett golfpálya, az Academy golf teraszára tervezték az esküvőjüket. Az elképzelés az volt, hogy pasztell virágok, sok sok zöld, fények és egy kevés golfos hangulat keveredjen a dekorációban.

Az étterem teraszán állították fel a hófehér rendezvénysátrat, amelybe a közös egyeztetés után baldachint és fa padlót is rendeltek. A fehér terítővel terített körasztalok köré arany színű chiavari székeket terveztünk.

 

 

Az asztalokra pasztell virágok kerültek sok – sok zölddel, ebben helyeztük el a golf témához illeszkedő asztalszámokat is. Az asztalokra kerültek az ültetőkártyák, melyeket egy-egy szál rozmaringgal a szalvétákra helyeztünk el. A menükártyákat is a természetes, zöld témához illeszkedve terveztük meg.

A mennyezeti baldachin alá fehér izzósorokat helyeztünk el, ezek varázslatos hangulatot adtak naplemente után. Fényfüzér került a főasztal mögé és a sátor oldalfalára is.

 

 

A ceremónia helyszínt a golfpályán képzelte el Alexa és bár egész délelőtt esett az eső, délutánra kisütött a nap és maradt időnk berendezni a helyet.

 

 

Íves fém boldogságkapura rögzítettünk rengeteg virágot, a vendégek székeinek lábához pedig sziromtasakokat készítettünk, amely csodálatos hátteret biztosított a ceremóniának és a fényképeknek is.

 

Még egyszer nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

 

Helyszín: Academy Golf Budapest

Dekoráció: ConceptWedding