Anita és Julio klasszikusan elegáns esküvője

Written by ConceptWedding

Anita és Julio tavaly augusztusban tartotta az esküvőjét a Gerbeaud kávézó rendezvénytermében. Igazi klasszikusan elegáns esküvőt terveztek arany kiegészítőkkel, greenery alapon pasztell és fehér színekkel.

A csokrok és kitűzők is ebben a hangulatban készültek, a menyasszonyi csokor összeállítását, a szalagok kiválasztásán keresztül a virágokon át mindent pontosan megterveztünk és Anita ruhájához, cipőjéhez és hajdíszéhez igazítva készítettünk el.

A terem meglévő berendezéséhez és színeihez remekül illeszkedtek a rendelt arany chiavari székek. A fehér terítőkre visszafogott, matt arany kaspóban készültek el az asztaldekorációk rengeteg zöld levéllel. Mellé arany mécsestartókat és arany képkeretekben egyedileg tervezett asztalszámokat helyeztünk el.

A dekoráció éke számunkra az ültetési rend lett: régiség piacon kutattuk fel a gyönyörű aranyozott képkeretet, ebbe készült el az általunk egyedileg tervezett ültetési rend, valamint a képkeretet zöld alapon pasztell virágokkal készült kompozícióval dekoráltuk.

Fotó: Rokolya Zsolt
Chiavari székek: Amerikaiszék
Helyszín: Gerbeaud Cafe