Réka és Marcell klasszikusan elegáns esküvője

Written by losonczievi

Hogy milyen egy klasszikus, nagybetűs esküvő? Szerintem elegáns, kifinomult, fehér ruhával, mesebeli hófehér menyasszonyi csokorral és precízen összehangolt részletekkel.

Rékáék esküvője pont ilyen volt. 

A tervezést a helyszín keresésével kezdtük, a vacsora és az azt követő buli helyszíne a Larus étterem és rendezvényközpont lett. Majd jöttek sorban a szolgáltatók: a zenekart, a fotóst és a cinematográfust is majdnem egy évvel az esküvő előtt már le is foglaltuk.

Következett a dekoráció tervezése. Rékának, mint a legtöbb menyasszonynak konkrét elképzelései voltak. Ez alapján rengeteg ötletet küldtünk nekik és minden részlet hamarosan kisimult. A meghívót és a papír elemeket a tengerészkék alapokra terveztük, ehhez illeszkedett később a dekoráció többi eleme is sok fehérrel és ezüsttel kiegészítve. A virágokcsokrok angol rózsákkal készültek, Rékának letisztult hófehér formában, a koszorúslányoknak zöldekkel kiegészítve.

A napot nagyon korán kezdte a dekorációs csapat a helyszínen, elkészült a háttérdekoráció, melyet egyedileg a helyszínre terveztünk, elkészültek sorban az asztalok, melyekre ezüst terítők és fehér virágok kerültek. Közben Réka és Marci már készülődtek, majd szépen sorban mindenki elindult a templomba. Marci Józsival, a nap ceremóniamesterével,  korábban érkeztek a templomhoz, hogy ott fogadják a vendégeket. A csapatunk egy része már ekkor elkezdte a készülődést a fogadásra, valamint fenntartottunk egy helyet a menyasszonyi autónak, hogy ha esetleg esne, az autó közel tudjuk parkolni a templom bejáratához. 

Lassan megérkezett minden vendég és a menyasszonyi autó is begurult, Réka az autóban maradt, amíg nem jeleztünk neki, hogy Marci már a templomon belül várakozik édesanyjával a kezdésre. Itt pillanatok alatt elvégeztük az utolsó simításokat és a koszorúslányok is megkapták a csokrokat. 

A szertartás után sziromesővel várták a vendégek a párt a templom előtt, majd jégbe hűtött pezsgővel, vízzel és klasszikus Bergmanos pogácsával kínáltuk meg őket. Itt elkészültek a csoportképek a gratuláció közben, majd a csokordobás is megtörtént. 

Amíg a vendégek megérkeztek az étteremhez, Réka és Marci egy órát töltött  a várban, a kreatív fotózás helyszínén. A vendégek néhány hűsítő ital kíséretében várakoztak a napsütésben, közben feladatot is kaptak: képeslapokra írhattak fogadalmakat a párnak, melyeket Réka és Marci érkezésekor a Larus nagy lépcsőjének két szélén állva engedtek fel lufik kíséretében, miközben a pár köztük vonult le.

Ezután következtek a beszédek, majd a híresen isteni Larus-os vacsora. A desszert után következett a nyitótánc, az este alatt a Random zenekar zenélt. A vendégeket meglepetés fotófal várta, ahol egy szelfigép segítségével vidám fotókat készíthettek, ezeket természetesen haza is vihették emlékbe. A bulit csupán a hófehér torta törte meg, majd hajnali 4-ig meg sem állt a vendégsereg. 

Helyszín: Larus étterem és rendezvényközpont

Fotó: Ritter Natalie

Ceremóniamester: Kondor Józsi

Cinematográfus: Sanchofilm cinematográfia

Zenekar: Random zenekar

Szervezés és dekoráció: ConceptWedding