Kriszti és Zoli romantikus esküvője

Written by losonczievi

Kriszti és Zolti 2020 ejején még tavaszi esküvőre készültek, amit az utolsó pillanatban kellett elhalasztaniuk őszre a járvány miatt. A tavaszt megelőző időszakban közel készre terveztük az esküvői dekorációt, minden részletet egyeztettünk. Ennek köszönhetően a nyári újratervezésnél csupán néhány módosítást egyeztettünk.

Az esküvői dekoráció fő színei a romantikus pasztellek voltak, sok zöld természetes levéllel kiegészülve. A ceremónia helyszínét lampionokkal dekoráltuk, a bevonuláshoz fehér szőnyeget helyeztünk el, a ceremónia kiemelt eleme pedig a kör alakú, körben dekorált boldogságkapu volt.

A vacsora helyszínén fehér dekoráció került a falakra, ezzel oldva a sok barna, fa felületet. Ezeket fényekkel és borostyánnal egészítettük ki.

Az asztalokra gyertyák kerület, körülöttük koszorúval és púder színű virágokkal. A grafikai elemek kereteivel megjelent az elegáns arany szín is a dekorációban, a papír elemek grafikai tervezését is csapatunk készítette, így tökéletesen illeszkedtek a teljes képbe.

Helyszín: https://barabasvilla.hu/eskuvo/

Dekoráció, grafika és virágok: ConceptWedding