Greenery a golfpályán

Written by losonczievi

Alexa és Dávid úgy keresett meg minket tavaly ősszel, hogy a helyszínüket már kiválasztották. Budapesten, a 3. kerületben található hangulatos, fákkal övezett golfpálya, az Academy Golf teraszára tervezték az esküvőjüket. Az elképzelés az volt, hogy pasztell virágok, sok sok zöld (a divatos “greenery” stílus), fények és egy kevés golfos hangulat keveredjen a dekorációban.

Az étterem teraszán állították fel a hófehér rendezvénysátrat, amelybe a közös egyeztetés után baldachint és fa padlót is rendeltek, amelyek tökéletesen illeszkedtek a greenery stílushoz. A fehér terítővel terített körasztalok köré arany színű chiavari székeket terveztünk.

Az asztalokra pasztell virágok kerültek sok – sok zölddel, ebben helyeztük el a golf témához illeszkedő asztalszámokat is. Az asztalokra kerültek az ültetőkártyák, melyeket egy-egy szál rozmaringgal a szalvétákra helyeztünk el. A menükártyákat is a természetes, zöld témához illeszkedve terveztük meg.

A mennyezeti baldachin alá fehér izzósorokat helyeztünk el, ezek varázslatos hangulatot adtak naplemente után. Fényfüzér került a főasztal mögé és a sátor oldalfalára is.

A ceremónia helyszínt a golfpályán képzelte el Alexa és bár egész délelőtt esett az eső, délutánra kisütött a nap és maradt időnk berendezni a helyet.

Íves fém boldogságkapura rögzítettünk rengeteg virágot, a vendégek székeinek lábához pedig sziromtasakokat készítettünk, amely csodálatos hátteret biztosított a ceremóniának és a fényképeknek is.

Még egyszer nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

Helyszín: Academy Golf Budapest

Dekoráció: ConceptWedding