2018 esküvői dekoráció trendjei

Written by losonczievi

 

Már olvashattátok a jövő évi trendszínekről szóló cikkünket, de most konkrétan olyan dekorációs elemeket mutatunk Nektek, amik 2018-ban divatosak lesznek az esküvői világban. Vannak benne ismerős elemek és teljes újdonságok is, de az biztos, hogy nagyon változatos és izgalmas évnek nézünk elébe az esküvői dekorációt illetően.

 

Fellógatott virágdíszek

A virágok mindig fő részét képezik a dekorációnak, megadják a hangulatot és megjelennek bennük az esküvő színei. 2017-ben már megjelent pár helyen a fellógatott virágdísz, de 2018-ban már nagyobb szerepet kap és sokkal népszerűbb lesz. Az asztalok vagy a tánctér fölé lógatott virágok különlegessé teszik a teret, és ha úgy döntünk, akár több hely marad az asztalon gyertyáknak vagy más dekorációs elemeknek a fejünk fölé került virágokkal vagy csak zöld ágakkal, levelekkel.

 

 

 

Vázák

Mint ahogy már említettük a virágok fontosságát, jövőre nagy hangsúlyt kapnak az őket tartó vázák is. Nagyban hozzáadhatnak a designhoz, ha különleges, a kiválasztott stílushoz illő darabokat választunk. Divatja lesz a vintage és modern darabok eklektikus keverékének.

 

 

 

Átlátszó elemek

Az átlátszóság, áttetszőség egy újszerű irányba viszi el az esküvői kellékek stílusát. Tökéletesen illik a modern, letisztultabb stílushoz vagy egy eklektikus, különleges hangulatú közegbe. Bár főként a nagy ablakos, világos helyszíneknél, sátraknál jelenik meg, de szinte bármilyen elemet egyedivé tehetünk vele: meghívókat, ültetőkártyákat, asztalszámokat, székeket.

 

 

 

Márvány és réz

Anyaghasználatban az ezelőtt több évig trónon lévő aranyat, rosé aranyat és ezüstöt taszítja le most a trónjáról a márvány és a réz. Külön-külön is egyedien elegáns stílust képviselhetnek a dekorációban, de bátrabbak együtt is használhatják az exkluzív kinézetért. Egyedül a mellettük lévő többi színnel kell vigyázni, nehogy giccses hatást keltsünk.

 

 

Esküvői koszorúdíszek

A virágdíszek másik nagy újdonságát az esküvői koszorúk adják, amik bármilyen méretben és stílusban megjelenhetnek akár kinti, akár benti helyszínen.

 

 

 

Ugye milyen különleges lesz a következő év? 🙂 Jó tervezgetést, álmodozást kívánunk!